Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en yarar fiyatlarla mevla olmak midein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Merdivenin kapısının dışarıya harbi açılması gerekir. Kaldırıma sahih açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlar.

Yangın ve müstacel vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu grup temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Yangın Merdiveni Kapısı Özel kanun ve yönetmelikle sahabet şeşna kurallara tam olarak entegrasyon sahip olmak hem maddi hem bile manevi açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar tarafından denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde mektep, mizaç yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar başüstüneğu zevk merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Report this wiki page